Sälja till RB

Varje vecka är vi ute på nya inköpsrundor och letar saker att sälja i våra affärer. Vi köper på auktioner och från dödsbon. Vid en flytt händer det att man får saker över och då köper vi även överblivet bohag om vi bedömer att vi kan sälja sakerna vidare.

Har du enstaka objekt eller bara några få lådor är det absolut smidigaste sättet att sälja saker till oss att komma till vår butik. Varje öppen dag har vi mottagning av gods. Du träffar då vår inköpare och får ett bud på vad vi kan betala för dina varor.

Returbolaget köper mindre möbler, glas och porslin, härlig keramik, gamla leksaker, spännande lampor och.. en massa andra saker

Returbolaget köper hela samlingar eller delar därav av tex modelltåg, antikviteter, vykort, äggkoppar eller vad du nu samlat på.

Ring oss idag eller besök vår butik i Västerås.

0707-562110

Mejla oss för mer information

info@returbolaget.se

Returbolaget hämtar gratis hemma hos dig, ring för att boka en tid.

Vi köper inte hemelektronik av nyare sort, ej heller stora otympliga bjässar. Vi köper inte vardagskläder eller gamla skor. Vitvaror eller pianon går bort  (rädd om ryggen) Datorer och sådana tillbehör finns det andra som är sååå mycket bättre på. Vi köper ej böcker.