Dödsbo

Vi hjälper dig med dödsboet.

Att gå igenom ett dödsbo efter att en anhörig har gått bort kan vara både tidskrävande och ansträngande. Det blir också en extra påfrestning att behöva ta hand om den avlidnes tillhörigheter när man samtidigt går igenom eget sorgearbete.

Vi har en helhetslösning för att hjälpa dig, men du kan också köpa de olika tjänsterna separat.

1. Köp och värdering av dödsbo

Vi har stor erfarenhet av värderingar och köp av hela hem. Det borgar för att få en korrekt värdering och ett tillförlitligt pris. Det betyder också att du slipper vända dig till flera olika instanser för att få värderingar gjorda och sälja den avlidnes tillhörigheter på egen hand. Vi sköter det helt enkelt åt dig.

2. Tömning, bortforsling, återanvändning och återvinning

Vi forslar bort och ser till att det som kan återanvändas sorteras ut. Det som kan återanvändas säljer vi i våra butiker. Varor som ej lämpar sig att sälja lämnas till återvinningsstationen.

3. Städning av dödsboet

I samband med att vi rensar ut och forslar bort hela bohaget gör vi även en grovstädning av bostaden. Därefter tar de professionella städarna hos vår samarbetspartner Lt Konsult över. De gör en riktigt noggrann flyttstädning och ser till att lägenheten eller huset är väl förberett inför en eventuell visning och försäljning.